Декристаллизатор для розпуска меду у відрі 21 л.

- Немає в наявності
800 ₴
Опис
Декристаллизатор для розпуска меду у відрі 21 л.
Розігрів: до +40С
Харчування: 220 В
Потужність: 55 Вт
Декристаллизатор, розпуск меду нагрівачем безпечний нагрівання до +40°С.
Деристализатор прогріває до заданої температури ємності, застосовуються для нагріву, розігріву, підтримання температури і в'язкості рідин і інших термічних процесів, пов'язаних з нагріванням рідини в ємності.
Декристаллизатор меду інфрачервоний обігрівач допоможе Вам підготувати і розігріти розпустити мед для подальшої перекладки при цьому збереже всі цінні і корисні властивості меду не перегріваючи її.
Мед продукт, який містить багато корисних речовин і мікроелементів. Нормальний стан свіжого откаченного меду це рідке, але при тривалому зберіганні мед, дуже швидко «сідає» або кристализируется.
Це призводить до згущення і затвердінню.
Роспуск меда используется для того, чтобы вернуть мед в первоначальное жидкое состояние. Мед, который закристаллизовался, трудно извлекается из тары, он теряет свой товарный вид, поэтому пчеловодам необходимо иметь в своём хозяйстве Декристализатор. С помощью него, возвращается меду его первичное природное состояние. Основным требованием при проведении этого процесса является необходимость поддержания температуры в пределах до +40°С. И ни в коем случае не выше, иначе разогрев (декристаллизация) меда приведет к потере первоначального вкуса и самое страшное это потеря всех полезных свойств.
ВАЖЛИВО: Для підтримки рекомендованої температури необхідно використовувати Терморегулятор, датчик терморегулятора поміщається між стінками тари і декристаллизатора.
Декристаллизация меда происходит в равномерном и безопасном для данного продукта режиме. Мягкий обогреватель мёда имеет сплошную греющую поверхность, а значит равномерный нагрев, отсутствие локального перегрева. Экономичность в работе так, как тепловой поток направлен в середину обогреваемого мёда. Такой мягкий прогрев содействует сохранению всех полезных и вкусовых свойств меда. Роспуск мёда нагревателем удобны в использовании, так как легко монтируются на емкость любой геометрической формы и любого материала сталь, алюминий, пластик, стекло, дерево. Час розігріву залежить від матеріалу, з якого виготовлена тара, структури меду, температури самого меду, навколишнього середовища і може коливатися від 10 до 24 годин.
Область застосування обігрівача.
У розкладеному стані на підлозі використовується як сушильний килимок для сушіння грибів, фруктів, насіння, кропу, горіха, трав. А також для сушіння мокрого взуття в осінньо-зимової період.
Декристаллизатор складається з інфрачервоного нагрівального елемента, теплоізолятора і оболонки ПВХ.
Характеристики
Основні | |
---|---|
Виробник | Дергачі |
Країна виробник | Україна |
Діаметр | 33 мм |
Колір | Зелений |
Інформація для замовлення
- Ціна: 800 ₴